Haluamme asiakkaamme saavan enemmän hieronnan palveluistamme itsellensä, ja tähän alla olevat ohjeemme antavat hyvät edellytykset.

Pyydämme tekemään ajanvarauksen viimeistään kaksi päivää ennen hierontaa perumisen riskin välttämiseksi puoleltamme.

Peruutuksista tulee ilmoittaa viimeistään edeltävänä päivänä ennen varausajankohtaa.

Muutoin maksu on täysimääräinen.

Siirry ajanvaraukseen tästä.

HUOM! Voit maksaa varauksesi ennakkoon (saat maksua vastaan varausnumeron sisältävän tilausvahvistuksen) tai paikan päällä liikkeessä.

Valmistautuminen hierontaan

Eroottinen hieronta ja seksuaaliset palvelut eivät kuulu missään muodossa palveluihimme tai toimintaamme. Tämä mahdollistaa hierontapalveluidemme edellyttämän hierottavan kehon ja mielen kokonaisvaltaisen rentoutumisen.

Henkilökohtainen hygienia vaikuttaa hierontaan, ja siksi pyydämme asiakkaitamme huomioimaan tämän osana hierontakokemusta. Tämän haluamme olevan asiakkaalle jo ennen varsinaista hierontaa alkanut omaa kokemusta nostattava nautinto.

Ruokaileminen kevyesti viimeistään kaksi tuntia ennen hierontaa ja riittävä juominen (ei alkoholia) tällöin tuottaa parhaan lähtötilanteen saapua hierontaan.

Kiireen välttäminen on tärkeää ennen saapumista hierontaan, joka valmistelee hierottavan kehoa ja mieltä hieronnan myötä syvempään rentoutumisen tilaan.

Saapuminen hierontaan

Saapuminen ajoissa hierontaan varaten 15 minuuttia tähän ennen ajanvarauksen alkua antaa riittävän ajan hoitaa maksun, muodollisuudet ja hierontaan valmistautumisen.

Puhelimien asentaminen äänettömälle on erityisen tärkeää kaikkien paikalla olevien asiakkaidemme parhaan mahdollisen palvelun saavuttamisessa.

Kertominen terveydentilasta toiveiden ja mieltymyksien lisäksi on lähtökohta hieronnalle. Ilmoitettavia asioita asiakkaan toimesta ennen hierontaa ovat hierottavan mahdollinen kuume (yli 37,5 celsius astetta), nuhaisuus, infektiot, tulehdukset, sydänsairaudet, syöpäsairaudet, osteoporoosi, diabetes, avohaavat ja verihyytymät. Mahdollisesta raskaudesta tulee myös kertoa sekä mahdollisesti hierontaan vaikuttavien lääkkeiden tai huumaavien aineiden käytöstä.

Mikäli kyseessä on ajanvaraus, tulee edellä mainittu ilmoitus terveydentilasta tehdä viimeistään edeltävänä päivänä ennen hierontaa. Muussa tilanteessa ilmoitus tulee tehdä ennen hierontapalvelun maksamista saavuttaessa hierontaan.

Hyvinvointia hieronnasta

Noudatamme thaimaalaisia hyviä käytöstapoja, joissa kohtaamisissa korostuu lämpö ja ystävällisyys. Haluamme asiakkaalle tulevan tunne, että tämä on tärkeä ihminen tälle hierojalle.

Pyydämme asiakkaitamme vuorovaikutuksellisesti kohtaamaan hierojan tasavertaisena ja kokonaisvaltaisena ihmisenä, omana itsenään. Vastavuoroinen suhde luo turvallisen olemisen tilan ja antaa positiivisen kokemuksen, josta syntyy hierontaa arvostava kokemus.

Asiakkaan intimiteetin kunnioitus on meille ensisijaista, ja tällä pyrimme luomaan luottamuksellisen suhteen asiakkaaseen sekä pohjan asiakkaan turvallisuudentunteen kehittymiselle. Tavoitteemme on saada hierottava turvallisesti heittäytymään hoidettavaksi.

Hierojamme valitsevat turvalliset asiakkaalle sopivat hierontaan liittyvät menetelmät, kuten hierontatekniikat, fysikaaliset hoidot ja myös ohjaavat ja neuvovat oikealla tavalla. Meille asiakkaan hyvä tunne ja kokemus määrittävät onnistuneen hieronnan.

Hierontapalvelun päättyminen

Hieronta päättyy thai-teehetkeen samalla kun ryhdymme valmistelemaan tilaa seuraavalle asiakkaalle. Viiden tai noin kymmenen minuutin rentouttava teehetki antaa hierotulle tilaa palautua hieronnasta ennen lähtöään.

Muistutamme asiakasta ottamaan mukaansa kiireettömyyden ja hieronnan luoman rentouden tilan, joilla hierontakokemuksen vaikutusta saa pidennettyä merkittävästi.

Hieronnan ohjeistamme

Ohjeemme luovat perustan hieronnan parhaalle lopputulemalle, siksi muistutamme asiakkaitamme näiden antavan suuntaa hyvälle yhteydelle ja hieronnalle.

Tervetuloa hierontaan omana itsenäsi nauttimaan hierontapalveluistamme.

Thai Wellness hierojat