Neurosonic rentouttaa ja palauttaa

Neurosonic vaikuttaa tuotteidensa välityksellä automaattisesti ihmisen luonnollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin. Kiireen ja stressin aiheuttamaa kuormitusta on vaikea laukaista jo valmiiksi ruuhkaisen mielen kautta. Neurosonic teknologia ohjaa ihmiskehoa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, joka hoitaa ja ennaltaehkäisee stressiperäisiä oireita.

Neurosonic on psykoterapeutti Marco Kärkkäisen kehittämä tutkitusti tehokas menetelmä, joka tuottaa matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtely vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti niin autonomiseen hermostoon kuin myös mieleen, palauttavasti ja rentouttavasti riippuen valitusta ohjelmasta.

Unen mekanismit palautuvat, ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä korjaantuu. Tuhansien Neurosonicin käyttäjien kokemukset tuotteista tukevat lukuisia tutkimustuloksia. Menetelmän vaikutus hyvinvointiin ja terveyteen on saanut runsaasti kiitosta.

Neurosonic

Rentoutumisen ohjelmat 10 min / 20 min / 25 min / 39 min
Rentoutumisen ohjelmat rentouttavat lihaksia ja parantavat unen laatua. Jos sinulla on tarve nukkua paremmin, niin varmista muutama tunti väliä ohjeman ja nukkumaan menemisen väliin. Nämä saattavat helpottaa myös heikkouden tunnetta, päänsärkyä sekä niskan, selän ja hartioiden kipuja.

Aktivoitumisen ohjelmat 12 min / 24 min
Aktivoitumisen ohjelmat mahdollistavat nopean rentoutumisen, ja samalla aktivoivat vireystasoa. Lihasjännitteet hellittävät, kivut ja kehon turvotukset vähenevät. Ohjelman jälkeen virtsaamisen tarve saattaa kasvaa.

Palautumisen ohjelmat 37 min / 41 min
Palautumisen ohjelmat helpottavat esimerkiksi Jet lag ja vuorotyövuorosta palautumista. Rentoutumisen ja matalan värähtelyn hieronnan yhdistelmä kiihdyttää selvästi aineenvaihduntaa, ja saat tuntemaan itsesi kevyemmäksi ja virkistyneeksi. Muista juoda vettä aina jokaisen ohjelman päätyttyä!

Neurosonic palvelut

Palvelumme

Neurosonic menetelmän eri ohjelmissa hyödynnämme lisäksi terapeuttisia Serina Care painopeittoja. Nämä ovat osaltaan luomassa hyvää unta, turvallisuuden tunnetta, rentoutumista, rauhoittumista ja levollisuutta.

Neurosonic palveluista vastaava Natti on kouluttautunut Neurosonic menetelmään ja sen käyttöön. Kysy lisää tarkempia tietoja palveluista käymällä liikkeessämme tai yleisemmin Find Us sivun kyselylomakkeen välityksellä, ja sovi ilmainen 15 min kokeilu. Kokemus kertoo enemmän kuin sanat pystyvät kuvailemaan.

Thai Wellness haluaa olla mukana hyvän unen luomisessa, joka merkittävä osa hyvinvointiamme ja kykyämme toimia. Virkeyden ja elämänilosta arjessa nauttimisen perustana toimii parhaiten edeltävän yön rennot ja hyvät unet.

Hinnasto

Online ajanvaraus ja liikkeessä maksamisen sääntö: Pyydämme asiakkaitamme varaamaan ajan ja maksamaan valitun palvelun online palvelumme kautta sekä kirjaamaan oman nimensä ja kotiosoitteensa sujuvan varauksen varmistamiseksi. Saat ennakkomaksua vastaan varausnumeron sisältävän tilausvahvistuksen. Veloitamme 5 euroa vaihtoehtona maksun suorittamisesta liikkeessä.

Lyhyet: 10-20 min 19€
Pitkät: 25-41 min 29€

Thai Wellness Neurosonic palvelut

Vakuututtuasi Neurosonicin rentoutumisen ja palautumisen vaikutuksesta, suosittelemme Neurosonic mobiilipatjan vuokrausta 200 euron kuuden päivän hintaan koko perheen iloksi ja hyväksi.

Saat myös ostettua kauttamme Neurosonic tuotteita: mobiilipatjat ja divaanit, moottorisängyt ja Onni-tuolit koteihin sekä Professional tuolit asiantuntijoille ja yrityksiin. Kysy rohkeasti, palvelemme mielellämme.

Lisää tietoa vuokrauksesta ja myynnistä antaa (arkisin kello 18-20): Juhani Lehtinen, p. 044 3366 026

Valikko