Thai Wellness hierontapalvelut

Jos haluat olla paikoillaan hieronnassa ensisijaisesti rentoutuen, suosittelemme thaimaalaista aromaterapiahierontaa. Vaihtoehtoisesti yhdistelmähieronnalla voidaan yhdistää eri hierontamenetelmiä, jolloin hyvä vaihtoehto on oma TW hierontamme. Perinteiset Thai hieronnat omaavat satojen, jopa tuhansien vuosien kokemushistorian miten saavuttaa kehon ja mielen hyvinvointi. Keskustele kanssamme siitä mitä haluaisit! Miksi et hemmottelisi itseäsi tänään?

TW RENTOUTTAVA
PERINTEINEN THAI
THAI-YRTTITERAPIAHIERONTA
THAI AROMATERAPIA
KUUMA- JA KYLMÄKIVI
PÄÄN, KAULAN JA HARTIOIDEN
JALKA
NELJÄN KÄDEN
PARI

นวด ทีดับเบิ้ลยู รีแล็กซ์ ผ่อนคลายกายและจิต

TW RENTOUTTAVA HIERONTA – KEVYESTÄ KESKIVAHVAAN JA VAHVAAN HIERONTAOTTEESEEN

Monivivahteinen Thai Wellness perustajan Nattin kehittämä hieronta, joka sisältää aluksi sileitä, liukuvia hierontaotteita rentoutumisen helpottamiseksi. Hierontaterapeutti liikkuu hitaammin ja käyttää laajasti erilaisia hierontaotteita, kevyemmästä aina vahvaan painantaan. Tämä hieronta sisältää koko kehon kokonaisvaltaisen hieronnan, askel askeleelta edeten koko vartalon kokemuksena jaloista keskikehoon ja päähän asti. Hieroja hyödyntää erilaisia hierontamuotoja kuten kevyempää aromiterapiahierontaa ja swedish massage hierontaa, syväkudoshierontaa, ja voimakkaampaa hierontaotetta sisältävää thai-urheiluhierontaa ja thai-perinnehierontaa. Hieronnassa hieroja kuuntelee kosketuksen avulla hierottavaa ja kokemusperäisesti ohjaa hierontaa asiakastarpeen mukaisesti.

60 minuuttia 79€ VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI
90 minuuttia 99€ VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI

นวดแผนไทยโบราณดั่งเดิม

PERINTEINEN THAI-HIERONTA – KESKIVAHVASTA VAHVAAN HIERONTAOTTEESEEN (Öljyhieronta)

Perinteinen thaimaalainen hieronta on muinainen tekniikka, jonka juuret ovat joogassa, ayurvedisessa lääketieteessä ja buddhalaisessa harjoituksissa. Tämä ainutlaatuinen ja kattava joogahoitojärjestelmä yhdistää rytmisen hieronnan, akupainannan, lempeän kehon kiertämisen, syvän venytyksen ja meditaation. Thaihieronta auttaa vapauttamaan jännitystä, lisää elinvoimaa ja luo mielen, kehon ja hengen kokonaisuutta. Hyvä thaihieronta on perusteellista, stimuloivaa ja virkistävää, ihanaa rentoutumista. Hierojamme käyttävät käsiä, kyynärpäitä, polvia sekä jalkoja sopivan ja kevyiden venytysten kohdistamiseksi. Hieronta vapauttaa stressistä ja lihasjännityksistä tasapainottaen ja vapauttaen kehon energiat virtaamaan. Verenkierto paranee, sisäelinten toiminta vilkastuu ja kehon asento paranee saaden lisää joustavuutta ja liikkuvuutta.

60 minutes 89€  VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI
90 minutes 99€  VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI

นวดลูกประคบสมุนไพร

THAI-YRTTITERAPIAHIERONTA – KESKIVAHVA HIERONTAOTE

Tämä ainutlaatuinen hierontapalvelu käynnistyy koko vartalon perinteisellä Thai hieronnalla, joka valmistelee kehoa vastaanottamaan yrttiterapiahieronnasta tämän parhaan annin. Perinteinen thaimaalainen yrttihoito rauhoittaa kireitä, jäykkiä lihaksia. Hoito rentouttaa lihaksia ja mieltä sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Tämä jälkimmäinen hierontavaihe alkaa lämpimän öljyn levityksellä. Tätä seuraa kehon käsittely Thaimaalaisen yrttihauteen omaisilla yrttipalloilla paineleminen kevyesti. Yrttipallot sisältävät erilaisia ​​terapeuttisia thaimaalaisia ​​yrttejä ja mausteita, joilla on kehoa puhdistava vaikutus. Tämä on monelle hieronnoissa kävijöillekin ainutlaatuinen kokemus, joka antaa vaikuttavan Thaimaalaisen hieronnan läsnäolon tunteen niin hierontakokemuksena kuin tuoksuina. Syvällinen kokemus, joka virkistää myös mieltä. Suosittelemme lämpimästi.

60 minuuttia 89€    VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI
90 minuuttia 119€  VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI

นวดอโรมาเธอราพี

THAI AROMATERAPIAHIERONTA – KEVYT HIERONTAOTE
Kokovartalohieronta, ei jalkahierontaa

Tämä on autuaaksitekevä koko kehon öljyhieronta, joka keskittyy silkkaan rentoutumiseen. Se on kokovartalohoito, jossa yhdistyvät hieronnan rauhoittava ja fysiologinen voima perustuen aromaattisten eteeristen öljyjen terapeuttisiin ja mielialaa nostaviin ominaisuuksiin. Jokainen eteerinen öljy – ruusu, laventeli, orkidea, leelawadee, jasmiini, Dow-Mok, Chamnard, Ratree, sitruunaruoho, eukalyptus, appelsiini, omena – uutetaan tietystä kasvista tai kuoresta ja jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, jotka voivat vaikuttaa sinuun – rentouttavasti tai virkistävästi tarpeen mukaan – sekä imeytymällä ihon läpi että hengityksen kautta. Kertomalla itsestäsi voimme suositella mikä eteerinen öljy sopisi sinulle parhaiten kertoen niiden vaikutuksesta kohdennetusti, samalla kuunnellen hierottavan omia hieronnan kannalta tärkeitä toiveita.

60 minutttia 79€  VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI
90 minuuttia 99€  VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI

นวดหินร้อน , หินเย็น

KUUMA- JA KYLMÄKIVIHIERONTA – KESKIVAHVA HIERONTAOTE

Kuumat ja kylmät kivet auttavat lievittämään kipuja, tehostamaan verenkiertoa ja sen myötä nämä auttavat kehon soluja ottamaan enemmän happea ja ravintoaineita vastaan sekä tehostavat myrkkyjen poistamista kehosta. Hieronta edistää hermoston rauhoittamista ja tasapainottamista sekä lihasten rentoutumista. Kun käytetään kuumia kiviä, verisuonet nousevat pintaan ja laajenevat, kun taas kylmillä kivillä verisuonet supistuvat ja liikuttavat verta takaisin sisempiin ydinlihaksiin. Hieronnan vaikutus ulottuu kudoksissa noin 3 cm syvyyteen. Verisuonten avaaminen ja sulkeminen aiheuttaa verenkiertoelimistöön pumppaamista, joka tuo enemmän verta keuhkoihin ja sydämeen. Tämä on kuin verisuoniston voimistelua. Hieronta on pehmeää ja kivutonta, mutta syväkudoshierontaa tehokkaampaa. Lisäksi hierontakivien mineraalit hoitavat ja ravitsevat ihoa.

60 minuuttia 89€    VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI
90 minuuttia 119€  VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI

นวดศรีษะ นวดคอ นวดหลัง นวดบ่าไหล่

PÄÄN, KAULAN JA HARTIOIDEN HIERONTA – KESKIVAHVASTA VAHVAAN HIERONTAOTTEESEEN

Useimmat ihmiset kärsivät niska- ja hartiajännityksestä jossain vaiheessa elämäänsä, mikä on tuskin yllättävää, jos ajatellaan niskan tekemää työtä. Huono ryhti ja työasennot sekä raskaiden laukkujen kantaminen pahentavat ongelmaa. Voit kuitenkin lievittää kipua lääkkeellä, joka on kirjaimellisesti sormissamme! Hierontahoito voi auttaa vähentämään jännitystä ja vapauttamaan pikkukipuja käyttämällä voimakasta painallusta, rauhoittavia vetoja ja venytyksiä selkä-, niska- ja hartia-alueille. Hieronta on suunniteltu keskittymään selän, kaulan ja hartioiden lihaksiin kertyneisiin jännitteisiin, joten hyödyt voidaan saavuttaa lyhyemmässä ajassa. Painepisteiden ja venytysten avulla kohdistamaan kivun lähteeseen huomaat eron ensimmäisestä hoidosta. Pää-, niska- ja hartiahieromme lisää liikkuvuutta ja voi auttaa lisäämään endorfiinien, kehon luonnollisten särkylääkkeiden virtausta. Hieronta suoritetaan vaihtoehtoisesti joko hierontapedillä tai hierontatuolilla. Tunnet itsesi paljon kevyemmäksi tämän hieronnan jälkeen, varsinkin jos kärsit usein niskakipuista.

30 minuuttia 59 € VARAA HOITO
60 minuuttia 79 € VARAA HOITO
90 minuuttia 99 € VARAA HOITO

นวดเท้า

JALKAHIERONTA – KEVYT  > KESKIVAHVA HIERONTAOTE

Rentouttava jalkoja hoivaava hieronta, jonka lopputulemana on jalkojen virkistyksen välityksellä koko kehon vireyden kasvu. Väsyneiden jalkojen elvyttämiseen sekä rasitusten ja kipujen lievittämiseen käytetään erilaisia ​​hierontatekniikoita, verenkierron elvyttämiseksi ja parantamiseksi sekä kipujen lievittämiseksi. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen ja hieronnan. Hoidon aikana jalkaterän ja säären aluetta käsitellään käsin sekä asiakkaan niin toivoessa tarvittaessa hierontapuikkoa apuna käyttäen. Jalkahieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa lihasten aineenvaihduntaa. Hieronta vaikuttaa myös lihasten sekä jänteiden elastisuuteen ja helpottaa näin nivelten toimintaa. Jalkojen hieronta auttaa ehkäisemään lantion ja selän virheasentoja. Hemmotteleva jalkahieronta rentouttaa jalat ja tekee askeleesta kevyen jatkaa arkea.

30 minuuttia 39€ VARAA HOITO
45 minuuttia 49€ VARAA HOITO
60 minuuttia 59€ VARAA HOITO

นวดสี่มือ อโรมาเธอราพี

NELJÄN KÄDEN HIERONTA – KEVYESTÄ KESKIVAHVAAN HIERONTAOTTEESEEN (coming soon)

Neljän käden hieronta on syvän rentoutumisen hoito, jonka suorittavat kaksi terapeuttia samanaikaisesti. Pohjimmiltaan koet kaksi koko kehon hierontaa samanaikaisesti. Jos haluat todella tulla hemmotelluksi, niin tämä saattaa olla hoito sinulle! Neljän käden hierontahoitomme aikana kaksi hierojaa koreografioi hitaita, yksityiskohtaisia liikkeitä erilaisista asteista ja paineista. Se on tietysti kalliimpaa, koska kaksi terapeuttia suorittaa sen samanaikaisesti. Miksi harkita neljän käden hierontaa? Kun kaksi terapeuttia ja neljä kättä hieroo kehoasi, mielesi reagoi eri tavalla, korostaen kokonaisvaltaisuuden kokemusta. Voi olla vaikea seurata, missä kukin terapeutti on ja mitä kukin tekee, joten on erittäin helppo ”päästää irti” ja rentoutua perusteellisesti. Neljä kättä todella tarkoittaa tuplasti rentoutumista!

60 minuuttia 158 € VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI
90 minuuttia 237 € VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI

นวดคู่ อโรมาเธอราพี

PARIHIERONTA – KEVYT  > KESKIVAHVA HIERONTAOTE (coming soon)

Tämä koko aromaterapeuttinen vartalohieronta, missä kaksi terapeuttia hoitaa sinua ja kumppaniasi samanaikaisesti samassa hierontatilassa, antaa teille hierottaville mahdollisuuden kokea yhdessä syvä rentoutumisen kokemus ja hieronnan nautinto. Hieronta räätälöidään tarpeidenne mukaisesti huomioiden myös yksilölliset tarpeenne. Aromaterapian eteerisen öljyhieronnan tuoksuvalinta – ruusu, laventeli, orkidea, leelawadee, jasmiini, Dow-Mok, Chamnard, Ratree, sitruunaruoho, eukalyptus, appelsiini, omena – luo romanttisuutta ja aromaterapeuttisesti lievittää jännitystä, surua, masennusta ja lisää herkkyyttä. Tämä rentouttava kehon ja mielen kokemus yhdistää sinua ja kumppaniasi, ja se luo yhteenkuuluvaisuuden tunnetta välillenne. Pyydämme varaamaan ajan kello 17 ja 19 välille, jolloin päivän kiireet ovat jo takananne.

60 minuuttia 150€ VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI
90 minuuttia 190€ VARAA HOITO | OSTA LAHJAKORTTI

 


Hierontapaketit

Aromaterapeuttiset koko kehon hieronnat pois lukien jalkahieronnat.

Eteerisen öljyhieronnan tuoksuvalintoina ovat ruusu, laventeli, orkidea, leelawadee, jasmiini, Dow-Mok, Chamnard, Ratree, sitruunaruoho, eukalyptus, appelsiini ja omena.

60 minuutin hierontapaketit (tulossa myöhemmin!)

3X Hieronta     237€    NYT   210€   /kpl
5X Hieronta     395€    NYT   325€   /kpl
7X Hieronta     553€    NYT   441€   /kpl
10X Hieronta   790€    NYT   600€   /kpl
25X Hieronta  1,975€  NYT 1,475€  /kpl

90 minuutin hierontapaketit (tulossa myöhemmin!)

3X Hieronta     297€    NYT   270€    /kpl
5X Hieronta     495€    NYT   425€    /kpl
7X Hieronta     693€    NYT   581€    /kpl
10X Hieronta   990€    NYT   800€    /kpl
25X Hieronta  2,475€  NYT   1,975€ /kpl


Hierontasäännöt

Peruutussäännöt ja asiakasmaksusitoumus

Peruutukset tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen ajanvarauksen alkua, muutoin maksu peritään täysimääräisenä. Sairaustapauksissa tulee esittää lääkärin lausunto, joka toimii takaisinmaksun perustana.

Edellisiä peruutussääntöjä sovelletaan kaikkiin palveluihin. Lisäyksenä edelliseen: parihieronnan peruuttaminen kahdesta yhteen vuorokautta ennen ajanvarauksen alkua, peritään puolet täysimääräisestä maksusta.

Palvelun kesto, saapuminen ja päättyminen sekä myöhästyminen

Palvelun kesto on täydet 30, 60, 90 ja 120 minuuttia. 10 ylimääräistä minuuttia on lisätty palveluun, joka on varattu palvelumuodollisuuksien hoitoon ja vaatteiden vaihtoon ennen varsinaisen palvelun alkua (ajanvarausajankohta).

Lisäksi palvelun päättymiseen on lisätty 5 ylimääräistä minuuttia, jona aikana asiakas vaihtaa vaatteet päällensä ja nauttii itsekseen teehetkestä ennen lähtöään varsinaisen palvelun päätyttyä, henkilökunnan siivotessa samalla hierontatilaa.

Ajanvarausajankohdasta myöhästyminen lyhentää myöhästymisen verran aikaa palvelun kestosta, josta vähennetään lisäksi 10 minuuttia. Tämä 10 minuuttia on varattu vaatteiden vaihtoon ja palvelumuodollisuuksien hoitoon.

Yksityisyyssäännöt ja Thai Wellness sivuston ehdot

Thai Wellness palveluiden kyselylomakkeiden hallinnassa noudatetaan Euroopan Unionin henkilösuojalakia, joiden käsittely esitetään asiakkaalle terveystietojen kyselylomakkeessa (alkuhaastattelulomake) ennen täyttöä.

Edellytämme olennaisten henkilö- ja terveystietojen sekä henkilösuojalain vastuukysymysten totuudenmukaista ja selvää täyttöä, jotta kyselylomakkeiden hallinnan edellytykset toteutuvat molemminpuolisesti.

Tämä sivusto on sivuston vierailijoita varten, ja siksi varaamme oikeuden mahdollisiin virhetietoihin vaikkakin kaikella huolella pyrimme niitä välttämään. Siksi emme anna mitään takuita tietojen tarkkuudesta tai täydellisyydestä.

Emme ota vastuuta mikäli jokin osapuoli hyödyntää tällä sivustolla esitettyjä tietoja omaan tarkoitukseensa.

Hierontapalveluiden etikettisäännöt

Pyydämme asiakkaitamme sulkemaan ennen hieronnan alkua matkapuhelimensa palvelun keston ajaksi, jotta kaikki paikalla olevat asiakkaat saavat nauttia maksamastaan palvelusta oikeutetusti täysimääräisesti.

Lisäksi pyydämme asiakkaitamme välttämään turhaa ja äänekästä puhetta sekä muuta ääntelyä kuten äänekästä naurua. Tällä tavoin säilytämme rauhallisuuden ilmapiirin hierontatiloissa ja kaikkien asiakkaiden rentouden tilan.

Thai Wellness on pahoillaan lisätessään vaatimuksen väärinkäytöksien ehdottomasta nollatoleranssista henkilökuntaa kohtaan. Väärinkäytöksien tilanteissa seuraamuksena on kielto päästä liiketiloihimme.

Liiketiloihin on kielto tulla alaikäisenä ilman täysi-ikäisen seuraa, humaltuneena tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Yhteystiedot